Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a Young B.T.S Kft. weboldalának megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A honlapunk megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül.

 

Szerzői jogok

A Young B.T.S. Kft. weboldalán szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak.

A weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Young B.T.S. Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

 

Információk

A Young B.T.S. Kft. weboldalán közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a Young B.T.S. Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

A Young B.T.S. Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

 

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok kezelése

Ön interneten keresztül megadhatja részünkre e-mail címét, nevét, valamint telefonszámát, amennyiben igényli, hogy a Young B.T.S. Kft.-vel és/vagy termékeikkel kapcsolatos tájékoztató anyagokat küldjünk az Ön részére, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel.

A Young B.T.S. Kft. kijelenti, hogy az Ön által az interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

A Young B.T.S. Kft. kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.

Az Ön által megadott adatokat a Young B.T.S. Kft. kapcsolattartási, reklámozási célokra is felhasználhatja. A Young B.T.S. Kft. az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást a jogszabályok által előírt titokként kezel.

www.panasoniconline.hu weblap üzemeltetője:

A www.panasoniconline.hu weblap üzemeltetője a Young B.T.S. Informatikai és Kereskedelmi Kft.

Alapadatok a Young B.T.S. Kft.-ről:

Telephely / Levelezési cím / Üzlet: 1139 Budapest, Frangepán u. 26.
Székhely: 1118 Budapest, Schweidel u. 11.
Telefon: (06/1) 452-2600
Fax: (06/1) 452-2610
E-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adószám: 12014347-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-367760
Bankszámlaszám: 10300002-20260000-00003285
MKEH nyilvántartási szám: C/003 386

Young BTS Kft. - Jogi nyilatkozat